Urmărește-ne în Social Media

world music, jazz, latino, pop

Mandinga & The Zuralia Orchestra

Afiș Concert Mandinga & The Zuralia Orchestra Berăria H 2015
 • Data
  sâmbătă, 12 septembrie 2015
 • Ora de începere
  22:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Berăria H,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Berăria H sărbătorește 1 an, iar cu această ocazie vă așteaptă la două concerte, ambele în aceeași seară, pe 12 septembrie. Mandinga și The Zuralia Orchestra vă invită la un spectacol plin de energie, presărat cu ritmuri fierbinți, începând cu ora 22:00.

Mandinga nu au nevoie de niciun fel de descriere, trupa activând pe scenele românești încă din 2002, având-o ca solistă în acea perioadă pe Elena Gheorghe. Între timp componența trupei s-a schimbat, iar în 2012 Mandinga a reprezentat România la Eurovision, cu piesa „Zaleilah”. Formația s-a clasat pe locul 12 cu 71 de puncte. După hitul „Zaleilah” au urmat piese precum „Hello”, „Sufletul zâmbea”, „Cinema” „Bling” și „Papi Chulo”.

The Zuralia Orchestra s-a înființat în 2011 și este formată din 12 muzicieni, care combină folclorul românesc și muzica gypsy cu jazz, reggae, latino și muzică orientală. Orchestra a participat la numeroase festivaluri din România, dar și în străinătate, iar anul acesta vor împărți scena cu Goran Bregovic la prima ediție Baro Foro.

Bilete concert Mandinga & The Zuralia Orchestra

 • Categoria A - 40 de lei
 • Categoria B - 25 de lei

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 august 2015. Ref #82195

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.