Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Mamma Mia! la Sala Sporturilor "Constantin Jude" din Timișoara

Raportează erori Data: sâmbătă, 16 februarie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc: Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Pe 16 februarie 2019, spectacolul Mamma Mia! va ajunge la Timișoara. Sala Sporturilor "Constantin Jude" va prinde atmosfera unei insule grecești pe muzica formației ABBA. Acțiunea îi va aduce pe scenă pe Loredana, Bianca Purcărea, Aurelian Temișan, Horia Brenciu, Adrian Nour, Ecaterina Ladin, Ioana Sihota și Silviu Mircescu.

Biletele musicalului Mamma Mia! la Timișoara au fost puse în vânzare, prețurile acestora pornind de la 50 de lei. În 2019, spectacolul va mai fi jucat la Oradea (14 februarie), Galați (3 martie) și București (15 martie).

Bilete Mamma Mia! - Timișoara 2019

 • VIP Telekom - 250 lei
 • Premium - 199 lei
 • Categoria 1 - 149 lei
 • Categoria 2 - 99 lei
 • Confort - 119 lei
 • Categoria 3 - 50 lei

Până pe 15 ianuarie 2019, oferta "Bilete pentru familie și prieteni" oferă următoarele reduceri suplimentare: 15% discount pentru 4-8 bilete achiziţionate / 20% discount pentru mai mult de 8 bilete.

Info Acces: Spectacolul este recomandat persoanelor peste 10 ani. Accesul se face doar pe bază de bilet, indiferent de vârstă. După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis decât la pauză.

Distribuția Mamma Mia! la Timișoara pe 16 februarie 2019

Pe 16 februarie la Timișoara, distribuția Mamma Mia! va fi următoarea:

 • Loredana - Donna Sheridan
 • Bianca Purcărea - Sophie Sheridan
 • Aurelian Temișan - Sam Carmichael
 • Horia Brenciu - Harry Bright
 • Adrian Nour - Bill Austin
 • Ecaterina Ladin - Rosie
 • Ioana Sihota (Jazzy Jo) - Tanya
 • Silviu Mircescu - Sky

Horia Brenciu, Aurelian Temișan și Adrian Nour îi interpretează pe Sam, Harry și Bill, posibilii tați ai Sophiei, în spectacol, iar Loredana Groza joacă în rolul Donnei, mama Sophiei.

Toate cele 26 de piese ABBA din acest musical au fost traduse și adaptate în limba română de actorul Ernest Fazekas, care îl interpretează pe Harry.

RECOMANDARE: Poze de la premiera musicalului Mamma Mia de la Sala Palatului - mai 2018

În Mamma Mia!, musicalul care a cucerit întrega lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA, care va impresiona și publicul român datorită distribuției și a  producției de amploare. Povestea scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule grecești.

Musicalul Mamma Mia! a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia "Mamma Mia". Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music", „The King and I" și până la „Damn yankees", cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5000 de reprezentații.

Vezi mai multe știri și materiale despre Adrian NourAurelian TemișanBianca PurcăreaEcaterina LadinHoria BrenciuIoana SihotaLoredana GrozaSilviu Mircescu

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE