Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Mamma Mia! la Sala Palatului

Raportează erori Data: vineri, 15 martie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Palatului,
București 27422
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Pe 15 martie 2019, în primul spectacol al anului la București, Mamma Mia! va readuce atmosfera insulei grecești la Sala Palatului pe muzica formației ABBA. Distribuția urmează să fie anunțată în curând.

Biletele la Mamma Mia! 2019 au fost puse în vânzare, prețurile acestora pornind de la 155 de lei. La București au avut loc până acum 8 reprezentații ale acestui show. Spectacolul va ajunge în 2019 și la Oradea (14 februarie), Timișoara (16 februarie) și Galați (3 martie), după ce anul trecut a trecut prin Cluj-Napoca, Bacău, Iași, Craiova.

Bilete Mamma Mia! 2019 - Sala Palatului

Prețurile earlybird sunt valabile pentru biletele cumpărate până pe 31 ianuarie 2019.

  • VIP Telekom (earlybird) - 290 lei
  • Premium (earlybird) - 245 lei
  • Categoria 1 (earlybird) - 190 lei
  • Categoria 2 (earlybird) - 155 lei

Până pe 15 ianuarie 2019, oferta "Bilete pentru familie și prieteni" oferă următoarele reduceri suplimentare: 15% discount pentru 4-8 bilete achiziţionate / 20% discount pentru mai mult de 8 bilete.

Distribuția Mamma Mia! 2019

Spectacolul revine la București cu cele mai frumoase decoruri, cu 18 de dansatori și 8 soliști, coregrafii originale, costume spectaculoase și muzică live. Distribuția viitorului show Mamma Mia! din capitală nu a fost încă anunțată, dar le avem ca referință pe celelalte 3 din țară:

  • Pe 14 februarie la Oradea, distribuția Mamma Mia! va fi următoarea: Loredana, Bianca Purcărea, Cornel Ilie, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Ecaterina Ladin, Ioana Sihota și Silviu Mircescu.
  • Pe 16 februarie la Timișoara, distribuția Mamma Mia! va fi următoarea: Loredana, Bianca Purcărea, Aurelian Temișan, Horia Brenciu, Adrian Nour, Ecaterina Ladin, Ioana Sihota și Silviu Mircescu.
  • Pe 3 martie la Galați, distribuția Mamma Mia! va fi următoarea: Loredana, Bianca Purcărea, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Țurcașiu, Anca Sigartău și Sebastian Seredinschi.

În 2018 i-am putut vedea jucând în acest musical într-o dublă distribuție pe: Loredana Groza, Mirela Vaida, Ana Munteanu, Bianca Purcărea, Cornel Ilie, Ciprian Teodorescu, Aurelian Temișan, Horia Brenciu, Ernest Fazakas, Adrian Nour, Ioana Sihota (Jazzy Jo), Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Anca Sigartău, Silviu Mircescu, Sebastian Seredinschi și Cristina Danu.

Toate cele 26 de piese ABBA din acest musical au fost traduse și adaptate în limba română de actorul Ernest Fazekas, care îl interpretează pe Harry.

Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Cornel Ilie, Ciprian Teodorescu, Ernest Fazakas, Adrian Nour i-au interpretat pe Sam, Harry și Bill, posibilii tați ai Sophiei, în spectacol, iar Loredana Groza și Mirela Vaida au jucat în rolul Donnei, mama Sophiei.

RECOMANDARE: Poze de la premiera musicalului Mamma Mia de la Sala Palatului - mai 2018

În Mamma Mia!, musicalul care a cucerit întrega lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA, care va impresiona și publicul român datorită distribuției și a  producției de amploare. Povestea scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule grecești.

Musicalul Mamma Mia! a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia "Mamma Mia". Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music", „The King and I" și până la „Damn yankees", cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5000 de reprezentații.

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE