Urmărește-ne în Social Media

pop

Mamma Mia

Poster eveniment Mamma Mia

Musicalul Mamma Mia revine pe scena Sălii Palatului, cu un show programat pentru 6 mai 2023. Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Ernest Fazekas, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Bianca Purcărea și Silviu Mircescu sunt în rolurile principale.

Bilete Mamma Mia la Sala Palatului

  • VIP - 309 lei
  • Categoria A - 259 lei
  • Categoria B - 219 lei
  • Categoria C - 179 lei

Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice.

Mamma Mia prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 martie 2023. Ref #152806

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.