Urmărește-ne în Social Media

pop

Mamma Mia

Poster eveniment Mamma Mia

Veste excelentă pentru iubitorii de spectacole din București! Musicalul Mamma Mia - unul dintre cele mai îndrăgite spectacole de gen din lume și desemnat "Spectacolul anului 2018" în România - va avea loc pe 28 decembrie 2022 la Sala Palatului din București.

Bilete Mamma Mia la Sala Palatului

  • VIP - 299 lei
  • Categoria A - 249 lei
  • Categoria B - 209 lei
  • Categoria C - 169 lei
  • Categoria D - 109 lei
  • Categoria E - 89 lei
  • Categoria F - 69 lei

Mamma Mia se întoarce în forță după o pauză de doi ani, cu o distribuție de excepție, din care fac parte nume celebre și iubite de publicul românesc, precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu și Bianca Purcărea.

Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 august 2022. Ref #149110

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.