Urmărește-ne în Social Media

jazz

Makaya McCraven

Poster eveniment Makaya McCraven

Bateristul american Makaya McCraven va concerta pentru prima dată în România pe 18 noiembrie în Control Club, în cadrul noului sezon Jazz Nouveau. Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.

Bilete concert Makaya McCraven în Club Control

  • Acces General - 65 lei

Baterist, producător, compozitor, Makaya McCraven este prezentat de critica de specialitate ca un vizionar al sunetului și un deschizător de noi drumuri în jazz-ul electronic. O forță artistică redutabilă a noii generații de muzicieni, Makaya McCraven a surprins criticii și publicul cu albumul său de debut, "In The Moment",  din 2015. Descris de Turntable Lab ca una dintre cele mai importante înregistrări din jazz-ul modern, "In The Moment" a devenit Best of 2015 potrivit Los Angeles Times, Pop Matters, NPR Music’s Jazz Critics Poll și Apple Music.

Pe 18 noiembrie, Makaya McCraven urcă pe scena din Control Club în formula Makaya McCraven (tobe), Junius Paul (bass), Matt Gold (chitară), Irvin Pierce (saxofon) și Greg Spero (clape).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 septembrie 2019. Ref #127797

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.