Urmărește-ne în Social Media

electronica

Magnetic Festival 2023

Poster eveniment Magnetic Festival 2023

Magnetic Festival, evenimentul de muzică în stil drum & bass din vestul țării, revine cu o nouă ediție, ce va avea loc între 16-18 iunie, la Aerodromul Cioca. Anul acesta, Magnetic face parte din conceptul District23, un eveniment care reunește trei festivaluri: Flight Festival, Vest Fest și mai sus menționatul. Asta înseamnă că prin achiziționarea unui bilet pentru Vest Fest veți avea acces la toate cele trei festivaluri din District23.

Bilete Magnetic Festival 2023 la Timișoara

  • 723,95 lei - Abonament VIP (oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP)
  • 361,46 lei - Abonament (oferă acces în festival pe toată durata evenimentului - 3 zile)
  • 361,46 lei - Abonament 4+1 (pachetul conține 5 bilete la preț de 4 pentru toată durata evenimentului - 3 zile)
  • 414,28 lei - VIP Upgrade
  • 309, 67 lei - Bilet pe zi VIP
  • 207,14 lei - Bilet pe zi

Lineup Magnetic Festival 2023:

Camo & Krooked B2B Mefjus, Andromedik, Flowidus, Lens, The Prototypes, Bandy x Kuky x Bibanu, Dalla B2B Cips, Deckster B2B Nexus, DWLS B2B Memphys, Enevel, EWMA B2B Rutlex, Freqax B2B Notsocommon DJ, IST, Nelu B2B Equilateral, Revan, Shockpit B2B Gears, Yoshuu.

Anul acesta, cu ocazia numirii Timișoarei drept Capitala Europeană a Culturii, cele trei festivaluri din zonă - Flight Festival, Vest Fest și Magnetic - se unesc într-unul singur, sub denumirea de District23 - un festival de muzică care susţine edutainmentul sustenabilităţii prin mişcare.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iunie 2023. Ref #153306

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.