Urmărește-ne în Social Media

colinde, world music

Madrigal - Pe drumul Crăciunului

Poster eveniment Madrigal - Pe drumul Crăciunului

Corul Național de Cameră Madrigal - Marin Constantin anunță turneul "Pe drumul Crăciunului". Pe 7 decembrie, artiștii vor susține un recital extraordinar la Teatrul Național Târgu-Mureș.

Bilete concert Madrigal la Târgu-Mureș

  • Categoria 1 - 200 lei
  • Categoria 2 - 150 lei
  • Categoria 3 - 100 lei

Scenariul spectacolului "Pe drumul Crăciunului" pornește de la o poveste universală. Este povestea fiecăruia dintre noi, a fiecărei familii care ar putea să se despartă, independent de voința sa, atunci când se află în calea unor evenimente colective violente, ce pot dezrădăcina și pune la încercare valorile ce unesc o familie. Este o istorie în sunet și lumină a celor înstrăinați, care păstrează speranța regăsirii prin simbolul luminos al Crăciunului.

Colindele și momentele muzicale interpretate de Corul Madrigal se vor întrepătrunde în spectacol cu dramatismul unei istorii arhetipale a familiilor destrămate din pricina valurilor istoriei, dar care, în final, își regăsesc seninul de care cu toții avem nevoie. Crăciunul devine acel timp magic, "căminul" esențial în care familia se regăsește, depășind durerea despărțirii și a traumei.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 noiembrie 2022. Ref #151176

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.