Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

Mădălina Pavăl Orchestra

Poster eveniment Mădălina Pavăl Orchestra

Mădălina Pavăl Orchestra revine pe 30 noiembrie în Club Control cu o energie potențată de tradiția Sfântului Andrei și un show ce reconstruiește un cadru idilic amprentat de conexiuni cosmice atemporale.

Bilete concert Mădălina Pavăl Orchestra la Control

  • Acces General - 70 lei

În cadrul evenimentului, Mădălina Pavăl va lansa piesa "Ochi de Prune". Melodia iese din studio la doar câteva luni după lansarea albumului "ROIESC" și anunță valul de inspirație cu care artiștii au revenit în București după o vară trăită și cântată prin toate colțurile țării.

Pe scena din Control vor urca Mădălina Pavăl (voce), Alexei Țurcan (acordeon, chitară), Lucian Naste (chitară), Alex Corlan (bas), Ioana Turcu (flaut), Diana Ciudin (vioară), Sarah Andreescu (vioară), Mihail Grigore (violoncel), Alice Hristodor (harpă) și Philip Goron (percuție) - Mădălina Pavăl Orchestra.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 noiembrie 2022. Ref #151407

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.