Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

Mădălina Pavăl Cvintet

Poster eveniment Mădălina Pavăl Cvintet

Mădălina Pavăl Cvintet va susține un concert în Expirat pe 22 mai 2022. În deschidere va cânta Sazende. Concertul va fi completat de ritmuri balkanice cu inserții arăbești printr-un dj set oferit de Pixar Stelar aka Iulian Văcărean.

Bilete concert Mădălina Pavăl Cvintet la Expirat

  • Acces General - 30 lei

Pe 22 mai 2022, Mădălina Pavăl va urca pe scena clubului Expirat alături de Alexei Țurcan (chitară), Mihail Grigore (violoncel), Diana Ciudin (vioară) și Philip Goron (percuție) pentru a celebra finalul celei de-a 15-a ediții a festivalului One World Romania, a cărui temă principală aduce în prim plan interacțiunea dintre om și mediul său, atât cel natural, cât și cel construit, precum și transformările pe care fiecare le aduc unul asupra celuilalt și abordează holistic noțiunea de "ecologie".

Mădălina Pavăl cântă urban folklor, sau, așa cum îi place ei să spună, "muzică lumească"aflându-se la intersecția dintre clasic și tradițional. La sfârșitul anului 2019, Mădălina a lansat primul ei album, "Oamenii se fac dor", care "cântă povestea mea și a ta, și a ta, și a ta, și a ta". Piesele de pe acest material ne cântă povestea așa cum e a fost ea "scrisă" de fiecare dintre noi și cum o scriem mai departe, zi de zi, dor cu dor.

La aproape un an de la lansarea albumului "Oamenii se fac dor", Mădălina Pavăl a lansat 2020 un nou videoclip, "Vino pân' la București", un cântec despre începuturi, despre schimbări și despre cât de important este să îți găsești locul și drumul care te va duce acolo.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 mai 2022. Ref #147084

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.