Urmărește-ne în Social Media

pop

Mădălina Coca

Poster eveniment Mădălina Coca

Pe 3 iulie, pe scena True Club, Mădălina Coca vă propune împreună cu band-ul său un show unic, live 100%, dăruindu-vă momente de neuitat și oferindu-vă un repertoriu vast de muzică românească și internațională.

Bilete concert Mădălina Coca la True Club

  • Acces General - 35 lei

Mădălina Coca s-a făcut remarcată în cadrul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2018. A interpretat piesa lui Celine Dion, "It's All Coming Back To Me Now". A întors toate scaunele și a ales să meargă în echipa Andrei. Parcursul Mădălinei la Vocea României a fost unul favorabil, fiind unul dintre cei patru finaliști ai show-ului.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 iulie 2021. Ref #140660

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.