Urmărește-ne în Social Media

r&b

Macy Gray

Poster eveniment Macy Gray

Vezi poze de la acest eveniment

Întotdeauna plină de surprize, interpreta și actrița Macy Gray revine în formă maximă cu un nou album - "The Reset" - și într-o nouă prezentare proaspătă - în fruntea propriei sale trupe, The California Jet Club. Pe 27 octombrie, românii o vor putea reauzi, împreună cu trupa sa, la Fratelli Studios.

Bilete concert Macy Gray la Fratelli Studios

  • Acces General - 250 lei

Produs de Tommy Parker, "The Reset" dezvăluie 360 de grade din Macy Gray în cea mai bună formă a sa, introspectivă din punct de vedere liric și exuberantă din punct de vedere vocal. Melodiile trec de la intimitatea vulnerabilă caracteristică lui Macy pe single-ul principal, "Thinking of You", la balada orchestrală epică "You Got Away" și circul festiv și sexy din "Bottom to the Top", până la răsunătorul cântec de revenire "Every Night", cu invitatul special, rapperul Maino.

Ceea ce face ca acest album să fie aparte față de cele 10 proiecte de studio anterioare, din catalogul rafinat a artistei nominalizată de cinci ori la premiile Grammy (cu o victorie) este implicarea totală a membrilor trupei stradale, toboșarul Tamir Barzilay, claviaturistul Billy Wes și basistul Alex Kyhn. În timp ce toți trei sunt specializați în instrumente specifice, toți sunt multi-instrumentiști, coautori și cântă pe fundal. Trioul își înfășoară sunetul în jurul lui Macy ca o mănușă, iar ea, la rândul ei, le oferă licență deplină pentru a străluci la fel de mult ca în fața reflectoarelor de pe scenă.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 septembrie 2022. Ref #150165

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.