Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Machine Head la Quantic Club

Raportează erori

ACEST EVENIMENT A FOST AMÂNAT

Data: marți, 12 mai 2020Ora de incepere: 19:00 Loc:
Quantic Club,
București 91594
Organizator: Maximum Rock
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

UPDATE: Concertul Machine Head din club Quantic a fost amânat pentru o dată ce va fi anunțată în curând de organizatori.

Trupa de thrash metal Machine Head revine în România cu un concert ce va avea loc în Club Quantic pe 12 mai 2020. Concertul face parte din a doua etapă a turneului aniversar "Burn My Eyes". Seria de concerte va ajunge în Europa în octombrie şi noiembrie 2019.

Bilete concert Machine Head în Club Quantic

  • Golden Circle (preț limitat pentru 250 bilete) - 159 lei
  • Normal Circle (presale) - 119 lei
  • Normal Circle (în ziua evenimentului) - 130 lei

Info acces:

  • Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil
  • Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Reprezentația de la București va dura trei ore, fiind structurată în două părţi. În prima parte va fi prezentat faimosul material "Burn My Eyes" de la originile trupei din 1994, pentru ca în partea a doua să auzim cele mai apreciate piese din discografia metaliştilor. Vom asculta inclusiv single-uri de pe ultimul LP, "Catharsis" din 2018.

Machine Head este o formaţie de groove metal şi thrash metal, care se trage din Oakland, California. Se simt influenţe de Pantera în discografia sa timpurie, dar grupul şi-a format propriul stil pe materialele ulterioare. Grupul a vândut milioane de albume global şi a ajuns pe locul 21 în topul Billboard cu penultimul disc, "Bloodstone and Diamonds".

Pe scena din Quantic vor urca Chris Kontos (toboşar original), Logan Mader (chitarist original), Rob Flynn (solistul) și basistul Jared MacEachearn.

Vezi mai multe știri și materiale despre Machine Head

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE