Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Macanache & The Putreds - lansare de album la Quantic Club

Data: vineri, 19 ianuarie 2018Ora de incepere: 21:00 Locatie:
Quantic Club,
București 91594
- Vezi adresa si harta
Acces: Bilete in avans / Telefon rezervari: n/a Organizator: BestMusic Live Concerts

Pe 19 ianuarie 2018, Macanache & The Putreds lansează primul lor album în cadrul unui concert live ce va avea loc în Club Quantic. În deschidere vor cânta cei de la The Kryptonite Sparks și The Purple Dandies.

Bilete concert Macanache & The Putreds în Club Quantic

  • Acces General (presale) - 35 lei

Albumul intitulat "Nam timp" este rezultatul unei fuziuni de stiluri muzicale, printre care: funk, rock, rap, jazz, raggae, blues și câteva elemente specifice care se puteau naște doar în această formulă.

The Putreds înseamnă Macanache  (solist), Radu Burcea (chitară și voce), Silviu "Diego" Ruță (chitară bas), Silviu "Papai" Dobrescu (clape și voce), Cătălin Gorgon-Grigorescu (trompetă).

Macanache, sau "poetul derbedeu", cum i se mai spune, este un MC din București, originar din cartierul Titan. Numele său real este Dinescu Constantin-Bogdan. Single-ul de debut, "Ăsta sunt eu", a fost lansat în 2015, urmând apoi piese ca ”În fiecare zi”, ”Șefu”, ”O joacă de copii”. Stilul său este relaxat și sincer, cu accente de limbaj vulgar, pe un ton ironic educativ.

Plini de energie pozitivă, speranțe mari și idei noi, Răzvan (chitară, voce), Rareș (voce, bas) și Răzvan (tobe, percuție) sunt influențați de curentele englezești ale anilor '70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks.

The Purple Dandies este una dintre puținele trupe românești care îmbină funk-ul, un stil considerat aproape mort, cu alternative-ul și cu rock-ul. De asemenea, câteodată se regăsesc și influențe ska-punk, blues și jazz. The Purple Dandies a participat la mai multe concursuri și festivaluri, printre care și Festivalul Internațional Imagine, unde s-au clasat pe locul 1, concertând în luna iunie a anului 2015, la sala Botanique din Bruxelles. Anul trecut a cântat la UNTOLD Festival din Cluj.

Citește mai multe despre MacanacheThe Kryptonite Sparks

Calendar concerte

<< Ian 2018 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

CLOSE
CLOSE