Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Macanache & The Putreds - lansare de album la Quantic Club

Raportează erori Data: vineri, 19 ianuarie 2018Ora de incepere: 21:00 Loc:
Quantic Club,
București 91594
Organizator: BestMusic Live Concerts

Pe 19 ianuarie 2018, Macanache & The Putreds lansează primul lor album în cadrul unui concert live ce va avea loc în Club Quantic. În deschidere vor cânta cei de la The Kryptonite Sparks și The Purple Dandies.

Bilete concert Macanache & The Putreds în Club Quantic

  • Acces General (presale) - 35 lei

Albumul intitulat "Nam timp" este rezultatul unei fuziuni de stiluri muzicale, printre care: funk, rock, rap, jazz, raggae, blues și câteva elemente specifice care se puteau naște doar în această formulă.

The Putreds înseamnă Macanache  (solist), Radu Burcea (chitară și voce), Silviu "Diego" Ruță (chitară bas), Silviu "Papai" Dobrescu (clape și voce), Cătălin Gorgon-Grigorescu (trompetă).

Macanache, sau "poetul derbedeu", cum i se mai spune, este un MC din București, originar din cartierul Titan. Numele său real este Dinescu Constantin-Bogdan. Single-ul de debut, "Ăsta sunt eu", a fost lansat în 2015, urmând apoi piese ca ”În fiecare zi”, ”Șefu”, ”O joacă de copii”. Stilul său este relaxat și sincer, cu accente de limbaj vulgar, pe un ton ironic educativ.

Plini de energie pozitivă, speranțe mari și idei noi, Răzvan (chitară, voce), Rareș (voce, bas) și Răzvan (tobe, percuție) sunt influențați de curentele englezești ale anilor '70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks.

The Purple Dandies este una dintre puținele trupe românești care îmbină funk-ul, un stil considerat aproape mort, cu alternative-ul și cu rock-ul. De asemenea, câteodată se regăsesc și influențe ska-punk, blues și jazz. The Purple Dandies a participat la mai multe concursuri și festivaluri, printre care și Festivalul Internațional Imagine, unde s-au clasat pe locul 1, concertând în luna iunie a anului 2015, la sala Botanique din Bruxelles. Anul trecut a cântat la UNTOLD Festival din Cluj.

Vezi mai multe știri și materiale despre MacanacheThe Kryptonite Sparks

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE