Urmărește-ne în Social Media

world music

Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu

Poster eveniment Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu Poster eveniment Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu │ FOTO: www.facebook.com

Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu pornesc într-un turneu național și vor susține un concert la Cinema "Florin Piersic" din Cluj-Napoca pe 24 februarie 2023.

Bilete concert Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu la Cluj

  • Categoria 1 - 190 lei
  • Categoria 2 - 160 lei
  • Categoria 3 - 130 lei
  • Categoria 4 - 100 lei

În anul 2021, Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu au inițiat o colaborare specială. Proiectul muzical se bucură de un mare succes atât în mediul online, cât și la spectacolele live. Cântecele proiectului înregistrează milioane de vizionări pe YouTube și platformele de audio streaming. În 2022, artiștii au creat și un album ce cuprinde 15 cântece din repertoriul Surorilor Osoianu în viziunea artistică a lui Alex Calancea.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 ianuarie 2023. Ref #151897

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.