Urmărește-ne în Social Media

world music

Lupii lui Calancea

Poster eveniment Lupii lui Calancea

Lupii lui Alex Calancea anunță un concert inedit pentru finalul anului 2023 pe care îl vor susține la Sala Palatului. Fuziunea de stiluri, tradiții și ritm se va transforma într-un show magic care va avea loc pe 20 decembrie, de la ora 19:30.

Bilete concert Lupii lui Calancea la Sala Palatului

  • Categoria 1 - 190 lei
  • Categoria 2 - 150 lei
  • Categoria 3 - 110 lei

Lupii lui Calancea este un proiect muzical inițiat de bass chitaristul și aranjorul basarabean Alex Calancea. Proiectul se bucură de un mare succes atât în mediul online, cât și la spectacolele live.

Cântecele semnate Lupii lui Calancea înregistrează milioane de vizionări pe TouTube și platformele de audio streaming. De-a lungul timpului a avut mai multe colaborări cu diverși artiști din Republica Moldova și România.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 iulie 2023. Ref #154708

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.