Urmărește-ne în Social Media

world music

Lupii lui Calancea - lansare album

Poster eveniment Lupii lui Calancea - lansare album

Pe 23 mai 2024, Lupii lui Calancea va prezenta albumul "Lelea" în cadrul unui concert ce va avea loc la Arenele Romane. Materialul conține 18 melodii, compoziții de autor ale Lupilor, dar și piese folclorice foarte vechi prezentate prin prisma lui Alex Calancea.

Bilete concert Lupii lui Calancea la Arenele Romane

  • Categoria I - 160 lei
  • Categoria II - 130 lei
  • Categoria III Standing (locuri în picioare) - 100 lei

"Lelea", noul album al trupei, vine să readucă în actualitate tradiția de altădată când lumea se-ncingea în hore, iar chiuiturile și strigăturile de joc se auzeau până în satele vecine. La horele satului, dansurile erau însoțite de muzica instrumentală, pocnete din degete, bătăi din palme, pași bătuți și chiuituri. Iar când se așezau să-și tragă sufletul după atâtea hore, bunii și străbunii cu cântece de ascultare își spuneau poveștile de drag și viață.

La finalul anului 2023, Lupii lui Calancea au lansat prima piesă de pe album - "Lelea" - un dialog muzical între Bădița și Lelea, cu replici pe note muzicale, într-o fuziune de ritmuri incendiare.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 ianuarie 2024. Ref #157454

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.