Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Luna Amară și Les Nuages la The Village (Buzad)

Raportează erori Data: sâmbătă, 18 mai 2019Ora de incepere: 16:00 Loc:
The Village (Buzad),
Buzad 123965
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea evenimentelor începând din martie 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public. Festivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat recent ministrul Culturii.

Luna Amară și Les Nuages vor concerta la The Village din Buzad (Timișoara) pe 18 mai 2019. Concertul va fi urmat de un afterparty la foc de tabără unde publicul are ocazia de a se întâlni și povesti cu artiștii la o bere și un burger.

Bilete concert Luna Amară și Les Nuages la Buzad

  • Acces General - 30 lei

Fondată la Cluj în 1999 de către Nick Făgădar și Gheorghe Farcaș, Luna Amară s-a impus pe piața muzicală locală prin versurile de protest și grunge-ul dus la nivel de artă. Cu peste 16 ani de experiență în industria muzicală și cu numeroase succese, trupa se încadrează perfect în peisajul celor mai bune trupe de rock alternativ din România.

Les Nuages este o formație unică și originală din Cluj, datorită combinației inedite a cvartetului de coarde cu percuție și voce. Les Nuages este formată din Andrada Codorean – vioară și voce, Roxana Tuță - vioară, Bianca Comșa - violă, Adela Moldovan - violoncel și Ferencz Áron - percuție.

Vezi mai multe știri și materiale despre Les NuagesLuna Amară

Calendar concerte

<< iun. 2020 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE