Urmărește-ne în Social Media

rock

Luna Amară

Poster eveniment Luna Amară

Luna Amară revine în Expirat cu un concert ce va avea loc pe 20 septembrie. Evenimentul face parte din seria de concerte Backyard Season.

Bilete concert Luna Amară la Expirat

  • Presale - 60 lei
  • Acces General - 70 lei
  • În ziua evenimentului - 80 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Cu o activitate de peste 23 de ani, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale, dar și de dragoste ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solo-urile de trompetă, riff-urile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor.

Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevantă prin arta sa cu mesaj, implicarea socială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 august 2023. Ref #155846

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.