Urmărește-ne în Social Media

clasica

Luka Šulić (2Cellos)

Poster eveniment Luka Šulić (2Cellos)

Luka Šulić, membru al cunoscutei trupe 2Cellos, vine la București pe 8 februarie 2020, la Sala Palatului, pentru a oferi un show de neuitat alături de orchestra sa. Artiștii vor interpreta "Anotimpurile" de Vivaldi, dar și multe alte piese care vor prinde publicul în magia muzicii clasice.

Bilete concert Luka Šulić la Sala Palatului

Earlybird (primele 300 de bilete):

 • VIP - 399 lei
 • Categoria A - 349 lei
 • Categoria B - 259 lei
 • Categoria C - 169 lei
 • Categoria D - 99 lei

Presale:

 • VIP - 419 lei
 • Categoria A - 369 lei
 • Categoria B - 279 lei
 • Categoria C - 189 lei
 • Categoria D - 119 lei

La intrare:

 • VIP - 450 lei
 • Categoria A - 400 lei
 • Categoria B - 300 lei
 • Categoria C - 200 lei
 • Categoria D - 150 lei

*Se pun în vânzare doar 2500 de bilete. La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

PROGRAM:

 • Open Doors - 19:00
 • Luka Šulić - 20:00 - 22:00

Reguli de acces:

 • Accesul publicului este permis începând cu ora 19:00, iar spectacolul începe la ora 20:00, astfel sunteți rugați să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activități ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.
 • Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului nu este permis. Ușile de acces în sală se vor închide la ora începerii spectacolului, adică 20:00.
 • Accesul copiilor cu vârste peste 2 ani este permis pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. Copiii sub 2 ani beneficiază de acces gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de cel puțin un părinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Organizatorii recomandă să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, sunteți rugați ca pe toată durata spectacolului să îi țineți pe cei mici în brațe.
 • Deținătorii de bilete pot fi controlați la intrarea în locație pentru a se asigura respectarea regulilor anunțate. Spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet, însă nu după ora de începere a spectacolului, adică 20:00.
  - să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă.
  - să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă.
  - publicului ii este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în  incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor;

Cunoscut mai ales datorită activitatii din 2Cellos, Luka Šulić este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai scenei de muzică clasică și nu numai. Luka se întoarce cu acest proiect la originile sale muzicale, fiind primul artist din istorie care va cânta "Anotimpurile" lui Vivaldi în întregime. Mulți artiști au interpretat celebra creație a compozitorului italian, însă aceștia au făcut-o la vioară solo. Luka va fi și primul artist care va interpreta "Anotimpurile" la violoncel solo.

Luka Šulić s-a născut în Maribor, Slovenia, și a început să studieze instrumentul care l-a făcut celebrul la vârsta de 5 ani, alături de tatăl său. A continuat studiile în Zagreb, Viena și Londra unde treptat a câștigat notorietate datorită virtuozității și a tehnicii. Acest lucru i-a adus concerte alături de orchestre celebre din Polonia, Germania sau Rusia.

Ulterior, alături de colegul și prietenul sau, Stjepan Hauser, a pus bazele 2Cellos care a devenit în scurt timp un proiect muzical cunoscut în întreaga lume. După ce a urcat pe scene renumite din întreaga lume, de la Royal Albert Hall din Londra până la Opera din Sydney, Luka a decis să pună bazele unui proiect dedicat "Anotimpurilor" lui Vivaldi.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 ianuarie 2020. Ref #128076

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.