Urmărește-ne în Social Media

folk

Luiza Zan & Hungarian All Stars

Poster eveniment Luiza Zan & Hungarian All Stars

Vezi poze de la acest eveniment

Luiza Zan va susține un concert la Clubul Țăranului pe 3 martie 2016, începând cu ora 21:00, cu ocazia lansării albumului de jazz „Heritage”. Alături de ea vor fi Sarik Peter (pian), Gyarfas Istvan (ghitară), Attila Galfi (tobe), Fonay Tibor (bass) și Ioana Mardare (violă).

Bilete Concert Luiza Zan & Hungarian All Stars la Clubul Țăranului

  • Acces General - 40 lei

"Heritage" reprezintă primul material de autor al interpretei dedicat în întregime memoriei mamei sale. Este un album de jazz, presărat cu elemente folclorice, cu improvizații vocale și instrumentale extrem de variate, ce dăruiește publicului o lucrare unitară, inspirată și de o frumusețe ieșită din comun.

În formula Luiza Zan & Hungarian All Stars, prezentarea albumului "Heritage" va continua cu un mic turneu naţional. Pe 4 martie, artiștii vor concerta la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești, pe 5 martie la Rockstadt în Brașov, iar pe 6 martie la Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe. În 8 martie vor fi prezenți la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca, turneul încheindu-se pe 9 martie la Casa Studenților din Miercurea Ciuc.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 februarie 2016. Ref #87405

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.