Urmărește-ne în Social Media

rock, pop

LP

Poster eveniment LP

Vezi poze de la acest eveniment

LP revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 24 iunie 2019. Evenimentul face parte din turneul de promovare al celui de-al cincilea album al artistei, "Heart To Mouth". Albumul reprezintă manifestul cel mai apropiat de modul în care LP își vede muzica – fără filtre, fără cenzură și fără inflorituri.

Program:

Deschiderea Porţilor: 19:00
Concert Delia Rus: 20:00
Concert LP: 21:00

Reguli de acces:

- Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Copiii sub 5 ani, însoțiți de părinți, beneficiază de intrare gratuită.

- Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Pentru siguranța publicului și bună desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenților de securitate.

-Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul ieșirii din perimetrul Arenelor Romane.

-Persoanele cu afecțiuni sau cu antecedente medicale personale sunt rugate să se înregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor și pot participa la eveniment numai cu însoțitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protecție pentru urechi.

-În caz de ploaie, se recomandă folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis în incinta locației.

-Este interzis accesul cu băuturi îmbuteliate, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torțe, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale.

-Sunt interzise introducerea sau afișarea inscripțiilor, bannerelor, pancartelor și a altor elemente vizuale care incita la discriminări de orice fel şi violență publică.

-Este interzisă deteriorarea locației și aruncarea ambalajelor în spațiile neamenajate în acest scop.

-Este interzis consumul de substanțe periculoase, toxice sau halucinogene în incinta locației și a perimetrului acesteia.

-Persoanelor sub vârsta de 18 ani le este strict interzis accesul în locuri unde se servesc băuturi alcoolice sau se încurajează fumatul.

Bilete concert LP la Arenele Romane

  • Acces General - 139 lei
  • Golden Ring - 219 lei

Info Acces: Copiii cu vârste sub 5 ani au intrare gratuită, atunci când însoțiți de un părinte posesor de bilet valid.

Artista americană LP (Laura Pergolizzi) a devenit cunoscută publicului cu hit-ul "Lost on You". Acesta a făcut înconjurul Europei și a propulsat-o în topurile celor mai difuzați artiști. Cu un look androgin și o voce care sparge toate tiparele, cu versuri adânc înrădăcinate în experiențe personale, LP are deja o armată de fani pe toate continentele.

Cântăreața a concertat pentru prima dată în România în 2016 în cadrul evenimentului Full Moon (vezi recenzie) și a revenit pentru a deschide pe 17 iunie 2017 primul concert Kings of Leon în țara noastră.

RECOMANDĂRI LP:
Citește interviul pe care ni l-a acordat LP
Vezi galeria de poze cu LP în premieră în România
Vezi galeria de poze cu LP în deschidere pentru Kings of Leon

LP a moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat "Heart-Shaped Scar"urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost  primul ei album de succes, iar piesa "Into the Wild" a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris că LP "bate la uşa statutului de star", iar revista Vogue spunea că are "o voce pătrunzătoare şi încrederea de sine a lui Dylan". A lansat patru albume şi un EP şi a scris piese pentru artişti renumiţi, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna.

Cel de-al cincilea, și cel mai recent album este "Heart to Mouth", lansat pe 7 decembrie 2018. Materialul a fost precedat de lansarea single-urilor "Girls Go Wild" și "Recovery".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 iunie 2019. Ref #123188

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.