Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO

LP la Arenele Romane

Raportează erori Data: luni, 24 iunie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: Events

LP revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 24 iunie 2019. Artista a concertat pentru prima dată în România în aceeași locație în 2016 în cadrul evenimentului Full Moon. La scurtă vreme, artista a revenit în țara noastră pentru a deschide pe 17 iunie 2017 primul concert Kings of Leon în România.

Concertul face parte din turneul de promovare al celui de-al cincilea album al artistei, "Heart To Mouth". Albumul reprezintă manifestul cel mai apropiat de modul în care LP își vede muzica – fără filtre, fără cenzură și fără inflorituri.

Bilete concert LP la Arenele Romane

  • Acces General (presale) - 117 lei
  • Golden Ring (presale) - 171 lei

Artista americană LP (Laura Pergolizzi) a devenit cunoscută publicului cu hit-ul "Lost on You". Acesta a făcut înconjurul Europei și a propulsat-o în topurile celor mai difuzați artiști. Cu un look androgin și o voce care sparge toate tiparele, cu versuri adânc înrădăcinate în experiențe personale, LP are deja o armată de fani pe toate continentele.

RECOMANDARE: Citește interviul pe care ni l-a acordat LP

A moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat "Heart-Shaped Scar"urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost  primul ei album de succes, iar piesa "Into the Wild" a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris că LP "bate la uşa statutului de star", iar revista Vogue spunea că are "o voce pătrunzătoare şi încrederea de sine a lui Dylan". A lansat patru albume şi un EP şi a scris piese pentru artişti renumiţi, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna.

Cel de-al cincilea, și cel mai recent album este "Heart to Mouth", lansat pe 7 decembrie 2018. Materialul a fost precedat de lansarea single-urilor "Girls Go Wild" și "Recovery". Artista se află momentan în plin turneu de promovare pentru acest disc, având concerte în America, Canada și numeroase țări din Europa.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre LP

Calendar concerte

<< apr. 2019 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE