Urmărește-ne în Social Media

Louis C.K.

Poster eveniment Louis C.K.

UPDATE: Din cauza contextului pandemic global, organizatorii show-urilor de la Sala Palatului sunt nevoiți să reprogrameze cele două spectacole promise de Louis CK publicului din București. Noile date precum și detalii despre bilete vor fi anunțate în cel mai scurt timp.

Louis C.K. va susține la Sala Palatului două show-uri programate pe 8 și 9 mai 2021, amânate din cauza pandemiei. Bilete deja achiziționate rămân valabile. De-a lungul unei cariere care începe în anii ’80, Louis C.K. a produs mai mult de opt stand up specials, printre care Shameless, Chewed Up, Hilarious, Word - Live at Carnegie Hall (audio), Live at the Beacon Theater, Oh My God, Live at the Comedy Store și mai recentul Louis C.K. 2017.

Bilete Louis C.K. la Sala Palatului

 • Categoria 1 - 315,03 lei
 • Categoria 2 - 262,35 lei
 • Categoria 3 - 209,67 lei
 • Categoria 4 - 156,99 lei
 • Categoria 5 - 104,31 lei

Listat pe locul patru în clasamentul celor mai buni cincizeci stand up comedians din toate timpurile alcătuit în 2017 de revista Rolling Stone, Louis C.K. este în același timp unul dintre cei mai polivalenți oameni din industria de entertainment americană. De numele său se leagă talk-show-uri precum Late Night with Conan O'Brien, The Dana Carvey Show și The Chris Rock Show, la succesul cărora a contribuit ca scenarist în anii ‘90 și 2000. Ulterior, Louis devine o figură proeminentă a emisiunii Saturday Night Live, iar rolurile avute în serialul Parks and Recreation sau în filme ca Trumbo, The Invention of Lying și Blue Jasmine îi consolidează cariera de actor.

Spațiul în care Louis C.K. atinge excelența e reprezentat de producțiile TV al căror creator este atât ca scenarist, cât și ca regizor, actor și chiar editor video: sitcomul Lucky Louie, ‘sadcom’-ul Horace and Pete, dar mai ales serialul cu puternică amprentă autobiografică Louie ce a adus artistului șase premii Emmy.

IMPORTANT:

 • Show-ul lui Louis CK de la Sala Palatului se va desfășura exclusiv în limba engleză și nu este recomandat minorilor.
 • Louis CK este unicul deținător al drepturilor de autor pentru forma și conținutul "materialelor" ce compun reprezentațiile sale live, inclusiv orice glumă sau scheci. Aceste "materiale" nu pot fi copiate, traduse, transmise, expuse, distribuite sau reproduse cuvânt cu cuvânt, integral sau parțial, în nicio formă și prin niciun mijloc sau tehnologie disponibilă în acest moment sau inventată mai târziu, fără o aprobare prealabil exprimată fără echivoc, în formă scrisă, de Louis CK. Folosirea acestor "materiale" în lipsa unei aprobări scrise exprese din partea lui Louis CK este strict interzisă și va atrage după sine orice măsură legală se impune pentru repararea prejudiciului. Orice formă de înregistrare a spectacolului, inclusiv luarea de notițe, nu este permisă, iar oricine încalcă această interdicție va fi poftit să părăsească sala.
 • Evenimentul se va desfășura în absența telefoanelor mobile. Folosirea de telefoane mobile, ceasuri și accesorii smart, camere foto sau video sau orice alt tip de dispozitive utilizabile pentru înregistrare audio-video nu va fi permisă în sala de spectacole.
 • Înainte de intrarea în sală toate telefoanele și ceasurile smart vor fi securizate în huse Yondr, acestea din urmă fiind deschise la finalul evenimentului. Spectatorii vor fi în posesia telefoanelor și accesoriilor smart pe toată perioada spectacolului și vor putea avea acces la acestea în timpul reprezentației deblocându-le în așa-numitele Phone Use Areas aflate în foaierul sălii. Înainte de întoarcerea în sală, telefoanele și accesoriile smart vor fi re-securizate în aceleași huse Yondr.
 • Orice persoană din public surprinsă folosind telefonul mobil în timpul reprezentației va fi escortată în afara sălii.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 aprilie 2021. Ref #130690

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.