Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Loredana - Reveria la Sala Palatului

Raportează erori Data: sâmbătă, 25 octombrie 2014- duminică, 26 octombrie 2014Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Palatului,
București
Organizator: Asociația Grand Show
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Urmărește galeria foto de la concertul LOREDANA - REVERIA din 25 octombrie.

Loredana revine pe scena Sălii Palatului în această toamnă cu spectacolul "Reveria". Pe 25 și 26 octombrie, Loredana va contopi visele sale și ale fiecărui fan, muzica diversă și trăirile intense în show-ul “REVERIA”. Prima reprezentație este sold-out.

„Viața este până la urmă o iluzie, tot ceea ce contează este momentul și asta vreau să surprind în acest spectacol, puterea momentului și bucuria de a împărtăși pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta" – a declarat artista.

Trăiește aievea frumusețea neasemuită a unui show marca Loredana! Proiectează-ți cele mai frumoase vise în show-ul unic, al unei artiste totale! Loredana – Reveria.

Cel de-al doilea spectacol pe care Loredana îl va susţine duminică, 26 octombrie, la Sala Palatului este darul artistei pentru toate categoriile de fani care şi-au manifestat intens dorinţa de a veni la concert, dar, cărora situaţia financiară nu le permite. Astfel, preţurile pentru cel de-al doilea concert vor fi de: 150 de lei – categoria VIP, 100 de lei, categoria I şi 60 de lei categoria a II-a, pentru a putea beneficia de un show de talie internaţională atât elevii, studenţii, cât şi pensionarii.

Prețuri bilete concert Loredana - Reveria:

  • 150 lei
  • 100 lei
  • 60 lei

Vezi mai multe știri și materiale despre Loredana Groza

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE