Urmărește-ne în Social Media

pop

Forever Loredana - Viața mea în cântec

Poster eveniment Forever Loredana - Viața mea în cântec

Loredana Groza pregătește un show excepțional pe 16 noiembrie la Sala Palatului. Evenimentul celebrează 40 de ani de la debutul Loredanei în muzică, de la prima ei apariție la concursul "Steaua fără nume", dar și 30 de ani de la primul concert al artistei la Sala Palatului.

Bilete concert Forever Loredana - Viața mea în cântec

  • VIP (earlybird) - 299 lei (+taxe)
  • Categoria 1 (earlybird) - 249 lei (+taxe)
  • Categoria 2 (earlybird) - 209 lei (+taxe)
  • Categoria 3 (earlybird) - 169 lei (+taxe)
  • Categoria 4 (earlybird) - 129 lei (+taxe)
  • Categoria 5 (earlybird) - 99 lei (+taxe)

Info copii:

*Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil.
**Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

Concertul "Forever Loredana" va fi o călătorie prin toata muzica ei, de la debut, începând cu primul album și până în prezent. Publicul va avea ocazia unica de a (re)trăi alături de Loredana patru decenii de muzică la superlativ, prezență scenică și devotament pentru fani.

O artistă cu o carieră remarcabilă, Loredana se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. A cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, într-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susținut cu virtuozitate de artiștii talentați din banda Agurida.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 iunie 2024. Ref #159751

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.