Urmărește-ne în Social Media

pop

Loredana

Poster eveniment Loredana

Pe 3 iulie, Loredana Groza va susține un concert la Fratelli Lounge & Club din Iași. Ești invitat să participi la un show incendiar și să fredonezi cele mai îndrăgite piese ale artistei.

Bilete concert Loredana la Iași

  • 104,89 lei - Table Ticket (după achiziția biletului, sunteți rugat să apelați Fratelli Lounge & Club pentru rezervarea unui loc la masă)
  • 73,11 lei - Bar Ticket

O artistă cu o carieră remarcabilă, Loredana se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 iunie 2021. Ref #140614

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.