Urmărește-ne în Social Media

pop

Loredana

Poster eveniment Loredana

Pe 23 septembrie, Grădina Urbană Herăstrău pregătește o seară spectaculoasă cu Loredana. Ești invitat să dansezi pe melodiile pline de energie ale artistei.

Bilete concert Loredana la Grădina Urbană Herăstrău

  • VIP (loc la masă) - 250 lei
  • Golden Circle (în fața scenei) - 150 lei
  • Acces General (canapele) - 130 lei
  • Acces General (la masă) - 120 lei

O artistă cu o carieră remarcabilă, Loredana se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iulie 2022. Ref #145919

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.