Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Loredana - Cântece pentru prieteni

Poster eveniment Loredana - Cântece pentru prieteni

De ziua ei, Loredana Groza va susține un concert caritabil pentru a strânge fondurile necesare reabilitării etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești. Concertul va avea loc pe 10 iunie 2022, la Fratelli Studio din București. Loredana își va celebra ziua de naștere și întreaga carieră, iar suma strânsă din vânzarea biletelor va fi donată Asociației Medici pentru România, care se ocupă de proiectul de reabilitare al etajului 6.

Bilete concert Loredana la Fratelli Studios

  • 249 lei - VIP (pentru Zona VIP, se pot achiziționa minimum 6 și maximum 10 bilete, pentru rezervarea întregii mese la care tu și prietenii tăi veți sta în timpul concertului)
  • 159 lei - Acces General

O artistă cu o carieră remarcabilă, Loredana se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 iulie 2022. Ref #147587

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.