Urmărește-ne în Social Media

rock

Lordi

Poster eveniment Lordi

Trupa finlandeză de metal - Lordi - va concerta pe 10 octombrie la Club Quantic din București. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Bilete concert Lordi la Quantic

  • earlybird - primele 100 de bilete - 99 lei
  • presale 1 - următoarele 200 de bilete - 109 lei
  • presale 2 - 119 lei
  • la intrare - 140 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere de 10 lei.

Cu o activitatea de 30 de ani, formația Lordi a cunoscut faima internațională după ce a câștigat ediția din 2006 a concursului Eurovision cu piesa "Hard Rock Hallelujah", fapt ce le-a deschis orizonturile, trupa urcând pe scenele celor mai importante festivaluri din lume.

Pe cele 11 albume lansate până acum, Lordi a colaborat cu nume sonore ale scenei rock și metal, printre care Michael Monroe, Tony Kakko, Mark Slaughter, Udo Dirkschneider, Jay Jay French sau Dee Snider

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 martie 2022. Ref #145456

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.