Urmărește-ne în Social Media

rock

Lord Of The Lost

Poster eveniment Lord Of The Lost

Pe 25 mai 2022, germanii de la Lord Of The Lost cântă la Form Space din Cluj-Napoca. Evenimentul va respecta toate normele în vigoare la data desfășurării acestuia.

Bilete concert Lord Of The Lost la Cluj-Napoca

  • 69 de lei primele 100 de bilete
  • 79 de lei următoarele 200 de bilete
  •  89 de lei în presale
  • 100 de lei la intrare

*La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

Lord of the Lost vin din Germania și activează din 2007 fără întrerupere. Au șapte albume la activ, cel mai recent, "Judas", fiind lansat anul acesta în vara. Este vorba de un dublu album ce demonstrează maturizarea artistică a formației din Hamburg.

Formația a urcat pe scenele unor mari festivaluri din Europa precum Summer Breeze sau Castle Party, având și turnee în mai multe țări europene. În plus, Lord of the Lost se vor alătura turneului Iron Maiden din Europa.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 mai 2022. Ref #143933

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.