Urmărește-ne în Social Media

rap

Lil Pump

Poster eveniment Lil Pump

Lil Pump, unul dintre cei mai importanți rapperi din lume, va susține un concert la București. Evenimentul va avea loc la ParkLake pe 3 august 2022.

Bilete concert Lil Pump la București

  • VIP Near Stage - 211,9 lei
  • VIP Terrace - 158,93 lei
  • Trap Ground - 105,95 lei

Ești așteptat pe 3 august să asculți piese precum "Gucci Gang", "I love it", "Esskeetit", "Arms Around You" sau "Be like Me" La acest eveniment vor mai urca pe scenă: Azteca, Rava, Moza Kaliza, Bad and Boujee, Tzigoiners, Serotone și mulți alții.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 august 2022. Ref #148254

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.