Urmărește-ne în Social Media

world music

Lavinia Goste, Marius Zorilă, Grigore Leșe

Poster eveniment Lavinia Goste, Marius Zorilă, Grigore Leșe

UPDATE: Evenimentul a fost anulat!

Lavinia Goste, Marius Zorilă și Grigore Leșe vă invită la un eveniment de celebrare a folclorului românesc, pe 15 august 2020, la Centrul Cultural "Mihai Eminescu" din Parcul Național București, acompaniați de cea mai tânără orchestră din țară – Orchestra Valahia, condusă de Marius Zorilă. Spectacolul promite folclor autentic, costume tradiționale românești, versuri străvechi acompaniate de un sound actual.

Bilete concert Lavinia Goste, Marius Zorilă, Grigore Leșe

  • VIP - 105,95 lei
  • Acces General - 79,46 lei

Reguli de acces:

  • Capacitatea maximă admisă de lege este de 500 persoane.Evenimentul va fi organizat respectând toate normele impuse de către autorități în această perioadă.
  • La intrare sunteți rugați să aveți la dumneavoastră și să purtați mască de protecție. Se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare de protecție!
  • Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul în spațiul dedicat desfășurării spectacolului, care va avea loc în aer liber. De asemenea, se va pune la dispoziție dezinfectant și se va respecta distanța între spectatori.

Lavinia Goste este considerată una dintre vocile care promovează la nivelul cel mai înalt folclorul. Cu un timbru vocal special, poate trece cu ușurință de la piese tradiționale românești la piese canto clasic sau la romanțe, ajungând prin multă muncă un etalon în muzica populară și un artist desăvârșit.

Marius Zorilă, absolvent al Universității de Muzică din București, secția interpretare muzicală și ofițer la Școala Militară de Muzică, a reușit performanța de a deveni cel mai tânăr dirijor din peisajul autohton, pe lângă faptul că este și un instrumentist, orchestrator expresiv, profesor și compozitor. Susține acompaniamentul la cele mai importante festivaluri de folclor din țară, punând în scenă nu doar folclor național, ci și internațional - proiect original, ambițios și de anvergură.

Orchestra Națională Valahia are misiunea de a readuce în atenția publicului tradițiile și valorile autentice românești și promovarea acestora prin îmbinarea într-un mod armonios a autenticității cântecului popular cu o interpretare creativă, astfel încât să transmită o moștenire de o valoare culturală viitoarelor generații.

Grigore Leșe este un cunoscut interpret de muzică tradițională românească din zona Țării Lăpușului. A absolvit Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj, Facultatea de Interpretare (fagot). Este doctor în muzică și profesor asociat la Facultatea de Litere a Universității din București și la Universitatea de Muzică București. Repertoriul lui este constituit din melodii vechi, provenind din folclorul autentic al zonei și marcând evenimente importante din viața omului. Grigore Leșe cântă și la diverse instrumente muzicale.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 iulie 2020. Ref #134314

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.