Urmărește-ne în Social Media

pop

Laurentiu Guran & ASHA

Poster eveniment Laurentiu Guran & ASHA
 • Data
  sâmbătă, 14 iunie 2014
 • Ora de începere
  22:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  True Club,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Taxă la intrare

Laurentiu Guran & ASHA te invita pe 14 iunie in sufrageria True Club pentru a petrece o seara de neuitat alaturi de prieteni. Evenimentul incepe la ora 22:00 iar DJ Lucian va incalzi atmosfera.

Trupa ASHA s-a infiintat in ianuarie 2003 sub numele de SAGA. ASHA s-a definitivat insa un an mai tarziu, in aprilie. In 2005, trupa lanseaza primul (si unicul pana acum) album: ASHA … incepe la casa de discuri Media Pro Music. Participa la Selectia Nationala pentru Cerbul de Aur in 2005. Tot din acelasi an, trupa incepe cantarile in cluburile din Bucuresti si tara. Incet, incet, trupa se axeaza pe cantarile in cluburi, devenind o trupa de coveruri si canta in peste 800 de concerte.

De-a lungul timpului, trupa a cantat in Germania, Ucraina si Bulgaria. În anul 2006, cantǎ la Kiev în cadrul manifestǎrilor dedicate Zilei Naționale a României iar în 2007 este prima trupă care cântă în incinta Reichstag-ului german. În anul 2008, trupa este invitată să deschidă concertul lui Paul Gilbert (Mr. Big) de la București, precum și pe cel al legendarei trupe Scorpions de la Craiova.

Bilete concert Laurențiu Guran & ASHA în True Club:

 • 20 lei (voucher de consumatie – include un shot la bar)

Biletele se pot rezerva la numarul 0727.488.087.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 mai 2014. Ref #69850

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.