Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Laura Bretan și prietenii la Sala Palatului

Raportează erori Data: joi, 5 decembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Palatului,
București 27422

Laura Bretan, soprana adolescentă de renume internaţional, mai face un pas important spre consacrarea absolută – primul ei spectacol ca protagonistă la Sala Palatului. Evenimentul va avea loc pe 5 decembrie 2019, de la ora 19:00.

Click: Bilete concert Laura Bretan și prietenii la Sala Palatului

  • VIP - 150 lei
  • Categoria I - 100 lei
  • Categoria II - 75 lei

În cadrul concertului de la Sala Palatului, Laura invită alături de ea doi tineri extrem de talentați. Unul este nimeni altul decât Olivier Kaye, câștigător al locului 1 la Cerbul de Aur 2018 și la Festivalul pop George Grigoriu, iar cel de-al doilea, Eden Loren, deține locul al doilea la ediția de anul trecut a prestigiosului San Remo Giovani. Ambii vor susține micro-recitaluri proprii și vor cânta în duet cu Laura.

Acompaniamentul va fi susținut de un grup de muzicieni desăvârșiți – Othello Sextet, condus de Florentin Milcof, dar și de corul de copii Meloritm, dirijat de Elena Nicolai.

O prezență specială în spectacol va fi Vali Boghean Band, excepțional grup de muzicieni din Moldova de dincolo de Prut, împreună cu care Laura a început o frumoasă colaborare cu ocazia ediției din acest an a Cerbului de Aur. Ei vor prezenta și un program propriu, în care virtuozitatea instrumentală și vocală nu este întrecută decât de profunzimea înțelegerii folclorului și reinterpretarea lui cu inteligență și sensibilitate.

Laura Bretan s-a născut la Chicago în aprilie 2002. Încurajată de mama ei, Laura a început să cânte în biserică când avea patru ani. La vârsta de cinci ani, a început să cânte la pian, participând şi câştigând nenumărate concursuri.

A participat și a câștigat concursul "Românii au talent" în luna iunie a anului 2016. În același an se califică ca finalistă pentru "America's Got Talent". În urma show-ului pentru audiție, Laura a câștigat râvnitul "Golden Buzzer" de la Mel B, fostă membră Spice Girls, ajungând astfel direct în finala "America's Got Talent".

RECOMANDARE: Laura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU

Din acel moment, Laura a devenit o senzație mediatică, NBC, CBS, Windy City Live, WGN și WCIU numărându-se printre posturile de televiziune care au invitat-o pe Laura Bretan în emisiunile lor.  A fost prezentată în Today's Show, People Magazine, E !, CNN, Country Living, NBC online, Chicago Tribune și multe alte media.

Laura a susținut concerte în întreaga lume, a interpretat imnul național al Statelor Unite pentru White Sox și Chicago Bulls în mai multe rânduri și a fost invitată în toată America să cânte imnul. A urcat pe scenă, de mai multe ori, cu David Foster și a interpretat cu excepţionalii tenori "Il Volo", cu Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup "The Tenors".

Laura a participat la Selecția Națională Eurovsion 2019, melodia sa ajungând în semifinala competiției.

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Laura BretanOlivier Kaye

Calendar concerte

<< oct. 2019 >>
lmmjvsd
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE