Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop, world music

Laura Bretan și prietenii

Poster eveniment Laura Bretan și prietenii
 • Data
  joi, 5 decembrie 2019
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Săli de concerte
 • Loc
  Sala Palatului,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Vezi poze de la acest eveniment

Laura Bretan, soprana adolescentă de renume internaţional, mai face un pas important spre consacrarea absolută – primul ei spectacol ca protagonistă la Sala Palatului. Evenimentul va avea loc pe 5 decembrie 2019, de la ora 19:00.

Bilete concert Laura Bretan și prietenii la Sala Palatului

 • VIP - 150 lei
 • Categoria I - 100 lei
 • Categoria II - 75 lei

În cadrul concertului de la Sala Palatului, Laura invită alături de ea doi tineri extrem de talentați. Unul este nimeni altul decât Olivier Kaye, câștigător al locului 1 la Cerbul de Aur 2018 și la Festivalul pop George Grigoriu, iar cel de-al doilea, Eden Loren, deține locul al doilea la ediția de anul trecut a prestigiosului San Remo Giovani. Ambii vor susține micro-recitaluri proprii și vor cânta în duet cu Laura.

Acompaniamentul va fi susținut de un grup de muzicieni desăvârșiți – Othello Sextet, condus de Florentin Milcof, dar și de corul de copii Meloritm, dirijat de Elena Nicolai.

O prezență specială în spectacol va fi Vali Boghean Band, excepțional grup de muzicieni din Moldova de dincolo de Prut, împreună cu care Laura a început o frumoasă colaborare cu ocazia ediției din acest an a Cerbului de Aur. Ei vor prezenta și un program propriu, în care virtuozitatea instrumentală și vocală nu este întrecută decât de profunzimea înțelegerii folclorului și reinterpretarea lui cu inteligență și sensibilitate.

Laura Bretan s-a născut la Chicago în aprilie 2002. Încurajată de mama ei, Laura a început să cânte în biserică când avea patru ani. La vârsta de cinci ani, a început să cânte la pian, participând şi câştigând nenumărate concursuri.

A participat și a câștigat concursul "Românii au talent" în luna iunie a anului 2016. În același an se califică ca finalistă pentru "America's Got Talent". În urma show-ului pentru audiție, Laura a câștigat râvnitul "Golden Buzzer" de la Mel B, fostă membră Spice Girls, ajungând astfel direct în finala "America's Got Talent".

RECOMANDARE: Laura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU

Din acel moment, Laura a devenit o senzație mediatică, NBC, CBS, Windy City Live, WGN și WCIU numărându-se printre posturile de televiziune care au invitat-o pe Laura Bretan în emisiunile lor.  A fost prezentată în Today's Show, People Magazine, E !, CNN, Country Living, NBC online, Chicago Tribune și multe alte media.

Laura a susținut concerte în întreaga lume, a interpretat imnul național al Statelor Unite pentru White Sox și Chicago Bulls în mai multe rânduri și a fost invitată în toată America să cânte imnul. A urcat pe scenă, de mai multe ori, cu David Foster și a interpretat cu excepţionalii tenori "Il Volo", cu Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup "The Tenors".

Laura a participat la Selecția Națională Eurovsion 2019, melodia sa ajungând în semifinala competiției.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 septembrie 2019. Ref #128015

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE