Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop, world music

Laura Bretan 20

Poster eveniment Laura Bretan 20

Citește o recenzie despre eveniment

Vezi poze de la acest eveniment

Laura Bretan va susține un concert aniversar la Sala Palatului pe 10 aprilie 2022. Laura Bretan mai face un pas important spre consacrarea absolută - al doilea spectacol ca protagonistă la Sala Palatului, cu ocazia împlinirii vârstei de 20 de ani - eveniment pe care orice artist și-l dorește ca pe o recunoaștere a prestigiului și a popularității. Artista îi are ca invitați pe Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021 și Eliza G, câștigătoarea Cerbul de Aur 2019.

Bilete concert Laura Bretan la Sala Palatului

  • VIP - 200 lei
  • Categoria I - 150 lei
  • Categoria II - 100 lei - sold out
  • Meet & greet - 300 lei

Laura Bretan călătorește oriunde o poartă destinul, spre bucuria celor care o apreciază. După ce a cântat împreună cu artiști ca David Foster, Il Volo, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri, The Tenors, Fernando Varella, Michaell Bolton sau Jose Carerras, Laura invită alături de ea doi tineri extrem de talentați: Nick Casciaro și Eliza G. Ambii vor susține micro-recitaluri proprii și vor cânta în duet cu Laura. Acompaniamentul va fi susținut de Orchestra Filarmonicii "Ion Dumitrescu" din Râmnicu Vâlcea, condusă de dirijorul Tiberiu Dragoș Oprea.

Toate acestea nu sunt decât câteva argumente dintre multe altele care va invita să luați parte la un spectacol unic în peisajul cultural românesc - o fuziune de genuri muzicale topite în creuzetul unei inimi de copil și catalizate de un suflu divin.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 aprilie 2022. Ref #145083

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.