Urmărește-ne în Social Media

pop

Lara Fabian

Poster eveniment Lara Fabian

Citește o recenzie despre eveniment

Vezi poze de la acest eveniment

Lara Fabian revine în România pe data de 22 aprilie 2016 pentru a susține un nou concert la Sala Palatului din București. Artista a ales țara noastră ca una din primele destinații ale turneului "Ma vie dans la tienne - Le concert". Lara Fabian va cânta și la Cluj-Napoca pe 20 aprilie.

Bilete concert Lara Fabian la Sala Palatului

  • VIP - preț presale - 360 de lei / preț final - 380 de lei
  • Categoria I - preț presale - 319 de lei / preț final - 339 de lei
  • Categoria II - preț presale - 259 de lei / preț final - 279 de lei
  • Categoria III - preț presale - 219 de lei / preț final - 239 de lei
  • Categoria IV - preț presale - 159 de lei / preț final - 179 de lei
  • Categoria V - preț presale - 119 de lei / preț final - 139 de lei
  • Categoria VI - preț presale - 109 de lei / preț final - 129 de lei

Vă invităm să vă cumpărați bilete online folosind butonul de mai sus, profitând de prețurile din presale.

Lara Fabian își prezintă noul "Ma vie dans la tienne", care deja este pe piață de pe 6 noiembrie 2015. În acest album sunt incluse și 2 versiuni ale piesei ,,Quand je ne chante pas’’ care nu au fost niciodată redate publicului. Curios despre noul ei album este munca depusă în colaborare cu compozitorul David Gategno (care a lucrat cu  Céline Dion, Louane, Nolwenn Leroy si altii.) și Elodie Hesme (Florent Pagny).

Melodiile noului disc, ce sunt dedicate fiicei, soțului și celei mai bune prietene, marchează întoarcerea la originile muzicale ale artistei, între balade romantice și cântece pop care îi pun vocea extraordinară în valoare.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 august 2016. Ref #84269

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.