Urmărește-ne în Social Media

pop

Lansare album Bere Gratis

Poster eveniment Lansare album Bere Gratis

BERE GRATIS va cânta pe 19 noiembrie, începând de la ora 19:30, la sala I.L. Caragiale din  TNB. Trupa marchează pe scena Naţionalului lansarea discului "În fața ta", cel de-al 8-lea album din cariera. BERE GRATIS împlinește anul acesta 14 ani de la înființare, un motiv să sărbătorească alături de invitați speciali.

Biletele la concert vor costa în funcție de categorie: 75 lei (Categoria 1), 45 lei (Categoria 2) sau 25 lei (Categoria 3). Tichetele pot fi cumpărate de pe Eventim.ro.

Publicitate
Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 noiembrie 2012. Ref #38922

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.