Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Lady Gaga la Piața Constituției

Lady Gaga Raportează erori Data: joi, 16 august 2012Ora de incepere: 20:00 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Citește recenzia concertului Lady Gaga de la București și urmărește galeria de fotografii.
UPDATE: Concertul Lady Gaga se mută în Piața Constituției aducând și o nouă categorie de bilete
Lady Gaga va concerta în premieră în România pe 16 august 2012 la Arena Națională în Piața Constituției din București. În deschidere va concerta trupa The Darkness care s-a reunit de curând cu Lady Starlight.

Lady Gaga_credits Universal Music Romania

Bilete la concertul Lady Gaga la București

Biletele la acest eveniment sunt disponibile pe myticket.ro și în rețeaua Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi la Sala Palatului la următoarele preţuri:

  • Gazon A  – 354 lei
  • Gazon B – 150 lei
  • Locurile pe scaune - 185, 245, 275, 315, 325 și 475 lei
  • Locuri tribuna oficială (număr limitat de bilete) – 695 lei

Concertul de la București face parte din turneul The Born This Way Ball, România și Bulgaria fiind singurele țări din sud-estul Europei trecute în agenda acestuia.

Lady Gaga va prezenta un nou concept în cadrul acestui turneu. Mai exact a pregătit o nouă producție desfășurată pe o scenă creată special pentru a permite o vizibilitate foarte bună din orice poziție a stadionului. Din setlist-ul concertelor vor face parte piese de cel mai recent album lansat Born This Way, dar și hit-urile de pe celelalte materiale, The Fame și The Fame Monster.

Harta acces: Concert Lady Gaga în Piața Constituției

Harta acces: Concert Lady Gaga în Piața Constituției

 

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE