Urmărește-ne în Social Media

clasica

Lacul Lebedelor

Poster eveniment Lacul Lebedelor

"Lacul Lebedelor", unul dintre cele mai cunoscute spectacole de balet din toate timpurile, se întoarce pe scena Sălii Palatului din București, cu participarea extraordinară a Ansamblului Operei Naționale București și a unor invitați speciali. Evenimentul va avea loc pe 2 martie 2024, de la 18:30.

Bilete spectacol Lacul Lebedelor la Sala Palatului

  • VIP - 440 lei
  • Categoria A - 370 lei
  • Categoria B - 270 lei
  • Categoria C - 200 lei

Atât pentru cunoscători, cât și pentru inițiati, "Lacul Lebedelor" este reprezentarea definiției baletului clasic. Indiferent cum se schimbă lumea, acest "clasic" este nemuritor. Compoziția muzicală, fragilitatea balerinei care interpretează lebăda, liniile clasice, toate sunt purtătoare de emoții.

Legenda despre prințese transformate în lebede de un vrăjitor rău, în care vraja lui poate fi spulberată numai prin iubirea unui prinț, rămâne și în zilele de astăzi una dintre cele mai frumoase povești lăsate posterității.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 ianuarie 2024. Ref #157560

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.