Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Multisenzorial - Iconic Movie Soundtracks

Afiș indisponibil - contactează-ne dacă ne poți ajuta la actualizare

Pe 20 aprilie 2024, Palatul Bragadiru din București găzduiește "Multisenzorial - Iconic Movie Soundtracks", un eveniment muzical captivant.

Cvartetul Sonore va interpreta partituri de pe unele dintre cele mai emblematice coloane sonore.

Bilete Multisenzorial - Iconic Movie Soundtracks

  • Acces General - 150 lei
  • Front Rows - 200 lei

Info concert:

  • Concertul durează 45 de minute (porțile se deschid cu 30 de minute înainte de începere)
  • Vârsta minimă necesară: 8 ani sau mai mare.
  • Majoritatea lumânărilor sunt electronice din motive de siguranță.
  • Locurile sunt alocate în ordinea venirii, în secțiunile pentru care aveți bilete.
  • Biletul își pierde valabilitate odată cu începerea evenimentului. Organizatorii încearcă să acomodeze întârzieri cât timp nu compromit experiența artiștilor și celorlalți spectatori, însă își rezervă dreptul de a interzice accesul dacă derularea evenimentului a început sau de a vă așeza într-o secțiune din altă categorie de bilete.
  • Neprezentarea la timp la spectacol nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Concertele "Multisenzorial" înseamnă transformarea unor spații impresionante din România în scene muzicale. Aceste evenimente oferă o experiență multisenzorială, care invită publicul să se scufunde într-o atmosferă unde lumina lumânărilor și puterea muzicii se contopesc pentru a crea un spectacol de neuitat.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 martie 2024. Ref #158627

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.