Urmărește-ne în Social Media

rap

La Familia, Macanache, Cedry2k, Pietonu

Poster eveniment La Familia, Macanache, Cedry2k, Pietonu
 • Data
  sâmbătă, 14 august 2021
 • Ora de începere
  20:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  19:00:00
 • Tip locație
  Centre expoziționale
 • Loc
  Romexpo,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Romexpo Arena vă așteaptă pe 14 august 2021 la o seară de hip-hop autentic românesc unde MC este celebrul Pietonu, iar cei mai cunoscuți reprezentanți ai genului își dau întâlnire pentru un eveniment de excepție.

Bilete concert La Familia, Macanache, Cedry2k, Pietonu

 • Masă VIP (include o sticlă de tărie - whiskey/vodcă și 6 răcoritoare) - 250 lei
 • Earlybird - 35 lei

Reguli de acces:

 • Accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR.
 • Fanii care sunt nevaccinați se pot testa direct la locație contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovadă cu rezultat negativ a unei testări RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore).
 • Fanii vaccinați sunt rugați să prezinte dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.

La Familia s-a format ca trupă în 1996. Cei doi membri, Dragoș "Puya" Gărdescu și Tudor Sișu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudine și stilul lor original de a face muzică. Albume ca "Nicăieri nu-i ca acasă", "Bine ai venit în paradis" sau "Familiarizează-te" le-au adus aprecierea fanilor și criticilor de gen, La Familia devenind un punct de referință în hip-hop-ul românesc.

Macanache este un MC din București, pe numele său adevărat Dinescu Constantin-Bogdan. S-a lansat în muzică în anul 2015 cu piesa "Ăsta sunt eu", ca artist independent. Stilul său este relaxat și foarte sincer cu accente de limbaj de stradă pe un ton comic educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale și totodată unul dintre cei mai simpli și pasionați interpreți de muzică rap din cultura hip-hop.

Pe numele real Marius Stelian Crăciun, Cedry2K s-a făcut remarcat ascultătorilor genului hip-hop prin subiectele profunde și învățăturile de viață transmise, prin personalitatea timbrului și a liricii complexe. Tema principala a muzicii sale rămâne lupta pentru dreptate, triumful binelui și promovarea adevăratelor valori românești.

Pietonu este un MC calibrat în cadrul noii generații de hip-hop românesc, cu o activitate începută în anul 2007 și care pe parcurs s-a dezvoltat sub forma a trei albume și un mixtape. Influențele sale se regăsesc în hip-hop, muzica electronică, broken beats și jazz, acesta fiind și foarte pasionat de sesiuni interminabile de freestyle/ off the dome și scratching pe beat-uri variate. De-a lungul timpului, el a colaborat cu artiști din lumea hip-hop cum ar fi Cedry2k, C.T.C., AFO și mulți alți MC, DJ și producători români.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 august 2021. Ref #140861

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.