Urmărește-ne în Social Media

rap

La Familia

Poster eveniment La Familia

La Familia a lansat recent albumul "Foarte" și acum pleacă prin țară cu un turneu de promovare. Trupa va concerta la Casa de Cultură a Tineretului din Oradea pe 23 martie 2024.

Bilete concert La Familia în Oradea

  • Acces General earlybird - 50 lei
  • Meet & Greet (include bilet intrare, albumul "Foarte" pe CD, afișul turneului A2, sesiune Meet & Greet 15 minute la soundcheck, autografe, foto) - 500 lei

*Persoanele cu dizabilități au acces gratuit (+ însoțitor) la intrare

Albumul "Foarte" a fost lansat în luna noiembrie a anului trecut și conține 15 piese. Ca invitați pe acest material sunt Phunk B, Cedry2k, Vlad Dobrescu, Spectru, JO, Stres, Cabron, Codu’ Penal, Dragonu aka 47, Alex Velea.

La Familia s-a format ca trupă în 1996. Cei doi membri, Dragoș "Puya" Gărdescu și Tudor Sișu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudine și stilul lor original de a face muzică. Albume ca "Nicăieri nu-i ca acasă", "Bine ai venit în paradis" sau "Familiarizează-te" le-au adus aprecierea fanilor și criticilor de gen, La Familia devenind un punct de referință în hip-hop-ul românesc.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 ianuarie 2024. Ref #157761

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.