Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, world music

La Chica

Poster eveniment La Chica

Pe 4 februarie, La Chica vine în Club Control cu un set electronic care promite să plimbe publicul prin stări diverse. Considerată o Frida Kahlo a pop-ului electronic, prin muzica ei, La Chica reunește două lumi, America Latină și Franța, mai precis Parisul și cartierul parizian Belleville, într-un colaj de texturi și sunete, prin care Sophie păstrează muzica tradițională cu care a crescut pentru a-i adăuga influențe moderne.

Bilete concert La Chica la Control

  • Acces General - 50 lei

Cu tată francez și mama venezueleană, Sophie Fustec aka La Chica a crescut între Franța și Venezuela. A studiat pianul la Conservator și a acompaniat mari artiști precum Yael Naim, Christophe Maé sau Pauline Croze. Primul album, "Cambio", a apărut în 2019, urmat de "La Loba" în 2021, dedicat fratelui său, un opus intim, sincer, impregnat de magie și de ritual, în care artista construiește sonorități inedite doar din sunetul pianului și al vocii sale. În contextul actual, când ponderea rețelelor sociale cere o perfecțiune iluzorie, La Chica transmite emoțiile într-o manieră liberă și autentică.

Sunt și alte evenimente în serie:

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 februarie 2023. Ref #152325

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.