Urmărește-ne în Social Media

electronica

Kygo

Poster eveniment Kygo

The Fresh îl aduce în scena pentru prima dată la București pe inovatorul producător, Kygo. Actualul turneu mondial, Endless Summer Tour, ajunge și în România, pentru un show de excepție la Casa Presei Libere pe 21 noiembrie. Tânărul norvegian ne va purta pe ritmurile ce l-au făcut cunoscut printre zecile de milioane de ascultători, datorită notei personale pe care a folosit-o în abordarea pieselor precum „I see fire”- Ed Sheeran, unul dintre cele mai îndrăgite remixuri din topurile mondiale, „Sexual healing” al lui Marvin Gaye sau „High for this” Ellie Goulding.

Cu 80 de milioane de vizualizări pe youtube și souncloud, show-uri sold-out pe mai multe continente, Kygo este unu dintre cei mai tineri artiști talentați ai momentului.

LINEUP:

  • KYGO
  • OK Corral
  • Cristian Gherghely

Evenimentul va începe la ora 22:00 alături de australianul Thomas Jack, OK Corral și Cristian Gherghely. Un număr limitat de 600 de bilete a fost pus la vânzare în avans în rețeaua My Ticket și pe pagina de Facebook The Fresh cu ajutorul TomTix, la pretul de 40 de lei.

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 noiembrie 2014. Ref #74238

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.