Urmărește-ne în Social Media

rock

KUMM - concert aniversar

Poster eveniment KUMM - concert aniversar

Pe 19 martie, platforma Overground Showroom găzduiește concertul aniversar de 15 ani de la lansarea albumului Different Parties al trupei KUMM.

Bilete concert aniversar KUMM

  • Acces Online - 29 lei

După achiziționarea biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări concertul KUMM. Evenimentul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

KUMM este un nume ce nu mai are nevoie de prezentare pe scena alternativului românesc, scriind istorie prin albumele cu influențe diverse, de la progressive la world music, indie sau britpop. Câștigându-și notorietatea în perioada cu Dan Byron la voce (din care provin hituri ca "1000 de chipuri" și "Butterflies"), grupul inițiat la Cluj de Oigăn și Kovács András a lansat în 2006 albumul Different Parties, cu un nou vocalist – Cătălin Mocan – și un sound eclectic, cu tușe de art pop și jazz fusion.

Acum, la 15 ani de la lansarea albumului, KUMM revizitează în concert pe scena de la Expirat compozițiile elegante de atunci alături de cvartetul de coarde Muse Quartet. Un spectacol intens, emoționant dar și cu o inegalabilă savoare rock’n’roll.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 martie 2021. Ref #138579

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.