Urmărește-ne în Social Media

rock

Kumm

Poster eveniment Kumm Poster eveniment Kumm │ FOTO: Artwork: Mircea Popescu

Kumm vine la Expirat cu un concert ce va avea loc pe 13 iulie 2022. Evenimentul face parte din seria de concerte Backyard Season, ce aduce pe scenă cei mai cunoscuți artiști ai scenei indie-alternative din țară.

Bilete concert Kumm la Expirat

  • Acces General - 60 lei

Info acces:

  • Organizatorii recomandă să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Kumm este un nume ce nu mai are nevoie de prezentare pe scena alternativului românesc, scriind istorie prin albumele lor cu influențe diverse, de la progressive la world music, indie sau britpop.

Câștigându-și notorietatea în perioada cu Dan Byron la voce (din care provin hituri ca "1000 de chipuri" și "Butterflies"), grupul inițiat la Cluj de Oigăn și Kovács András a lansat în 2006 albumul "Different Parties", cu un nou vocalist - Cătălin Mocan - și un sound eclectic, cu tușe de art pop și jazz fusion.

De-a lungul timpului, stilul muzical al grupului a variat considerabil, de la rock progresiv cu influențe jazz și etno până la rock alternativ.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 iulie 2022. Ref #148446

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.