Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

Kudos Ice NYE 2020 la Complex Favorit (Poiana Brașov)

Raportează erori Data: marți, 31 decembrie 2019- joi, 2 ianuarie 2020Ora de incepere: 21:00 Loc: Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

În ultimele zile din an ești invitat în vârf de munte, unde muzica își exercită drepturile, iar beat-urile electronice se contopesc cu natura. Kudos Ice New Years Eve 2020 va avea loc între 31 decembrie și 2 ianuarie la Complex Favorit, în Poiana Brașov.

Bilete Kudos Ice NYE 2020 la Brașov

  • Acces General (a doua fază de vânzare) - 60 lei
  • Acces General (a treia fază de vânzare) - 80 lei

De 10 ani Revelionul Clubber-ilor se face pe ringul de dans, în Poiana Brașov. De 10 ani, în mijlocul iernii organizatorii Kudos Ice îți aduc un mix de beat-uri locale și internaționale, de la greii muzicii electronice. De 10 ani, se trece dintr-un an într-altul pe beat, în pași de dans și cu chef de distracție cât pentru trei zile și trei nopți.

Line-up (provizoriu):

  • Ray Okpara
  • Hermanez
  • Kool
  • Pagal
  • Rosario Internullo

*alte nume urmează să fie anunțate în curând.

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE