Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Kreator / Decapitated / Dagoba la Arenele Romane

Raportează erori Data: joi, 25 ianuarie 2018Ora de incepere: 18:45 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: Metalhead

Kreator, Decapitated și Dagoba cântă la București pe 25 ianuarie 2018 la Arenele Romane din București (cort încălzit).

Bilete concert Kreator/Decapitated/Dagoba la Arenele Romane

 • Golden Circle - 165 lei
 • Acces General - 115 lei

Program:

 • Acces - 18:00
 • Dagoba - 18:55 - 19:25
 • Vader - 19:45 - 20:30
 • Kreator - 21:00 - 22:30

Reguli de acces:

 • Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 18:00, dar puteți veni la orice ora doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.
 • Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet.
 • Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de cel puțin unul dintre părinți, la rândul său posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
 • Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe baza de bilet și doar însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Este interzis în zona de concert accesul cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival, materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 • Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS. Se fumează doar în locurile special amenajate.

Kreator se întoarce la București și vine cu un nou album, Gods of Violence, care a fost primit foarte bine atât de fani, cât și de presa de specialitate. Cu nu mai puțin de 35 de ani de activitate, timp în care și-au câștigat un loc bine meritat pe piața muzicală, Kreator va urca pe scena Arenelor Romane unde va interpreta piese atât de pe cel de al 14-lea material discografic, cât și de pe albumele intrate deja în istoria thrash metal-ului.

Decapitated revine în București după ce ultima oară a cântat în primăvara lui 2016. De la ultima lor venire, polonezii au mai lansat un album intitulat "Anticult". Acest lucru s-a întâmplat pe 7 iulie 2017. Despre album Vogg, chitaristul trupei, a declarat că toți membrii formației au participat activ la compunerea sa, iar rezultatul s-a văzut, discul fiind foarte bine primit de presa de specialitate.

Dagoba împlinește anul acesta 20 de ani de existență timp în care a lansat 7 albume, dintre care ultimul, "Black Nova" apărut pe 25 august 2017. Bazele formației au fost puse de Pierre "Shawter" Maille ]n 1997, iar primul album a fost lansat în 2003. Formația a continuat să crească atrăgând atenția mai multor artiști ai scenei metal internaționale. Ca urmare, pentru album "What Hell Is About" francezii au colaborat cu Simen Hestnaes, cunoscut mai bine ca ICS Vortex. Au urmat apoi deschideri pentru Machine Head și Metallica și un turneu alături de In Flames și Sepultura. În momentul de față, Dagoba înseamna Pierre "Shawter" Maille - voce, Werther Ytier - bass, Jean-Laurent "JL" Ducroiset - chitară și Nicolas Bastos - tobe.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre DagobaDecapitatedKreator

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE