Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

KRAFTWERK 3-D - SOLD OUT la Arenele Romane

Raportează erori Data: joi, 1 martie 2018Ora de incepere: 18:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: Emagic

După numeroase turnee mondiale de succes, „părinții muzicii electronice“, Kraftwerk revin în România pe 1 martie 2018, la Arenele Romane din Bucuresti. Combinând muzica și arta, concertul Kraftwerk 3-D este considerat „Gesamtkunstwerk” - o adevarată operă de artă.

Bilete concert KRAFTWERK 3-D la Arenele Romane

 • Golden Circle - 181,00 RON
 • Acces General - 151,00 RON

Reguli de Acces:

 • Accesul în zona de eveniment va fi permis începând cu ora 19:00, iar publicul este rugat să vină din timp pentru a evita aglomerația. Concertul este programat să înceapă în jurul orei 21:00 și va dura aproximativ 90 de minute.
 • Evenimentul se desfășoară în cort încălzit, iar spectatorii își vor putea lăsa hainele groase, contra cost, la garderoba amenajata la Arenele Romane.
 • Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.
 • Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.
 • În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), sticle de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, lanțuri, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.
 • Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă, dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces și pentru aceștia.
 • Accesul în zona de concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult.
 • Spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apa și gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație, distribuite în toate zonele de concert. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:00.

Seria de concerte 3-D a început în 2012 la prestigiosul Muzeu de Artă Modernă din New York (MoMA) și a continuat cu reprezentații la Tate Modern (Londra), Akasaka Blitz (Tokyo) Opera House (Sydney), Walt Disney Concert Hall (Los Angeles), Foundation Louis Vuitton (Paris), Neue National Galerie (Berlin) și Muzeul Guggenheim (Bilbao).

Proiectul multimedia Kraftwerk a debutat în 1970 când Ralf Hütter și Florian Schneider au puz bazele studioului Kling Klang in Düsseldorf, Germania, unde au conceput și produs toate albumele trupei. Până la mijlocul anilor '70, Kraftwerk primește recunoaștere internațională pentru muzica electronică revoluționară și experimentarea cu sunete robotice și alte inovații tehnice. Având o viziune unică asupra muzicii, Kraftwerk au creat soundtrack-ul pentru era digitală a secolului XXI.

Muzica lor, realizată cu ajutorul unor tehnici inovatoare, voci sintetizate și ritmuri computerizate, a avut o majoră influență în dezvoltare multor genuri muzicale, de la electro la hip hop și de la tehno la synthpop. Pe lângă inovațiile muzicale, Kraftwerk a investit constant în show-urile live: proiecții gigantice, roboți și imagini holografice impresionante, toate într-un fascinant mix de sunet, imagine și culoare prin care membrii trupei - Ralf Hütter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert, Falk Grieffenhagen, pun în valoare relația strânsă între om și mașină.

Vezi mai multe știri și materiale despre Kraftwerk
Urmărește-ne pe

Calendar concerte

<< feb. 2019 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE