Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Kovacs

Poster eveniment Kovacs

Artista olandeza Sharon Kovacs, cunoscută publicului larg prin numele său de scenă, Kovacs, va cânta pe 23 septembrie 2022 în Quantic din București. Evenimentul va respecta toate normele în vigoare la data desfășurării acestuia. Se pun în vânzare doar 500 de bilete.

Bilete concert Kovacs la Quantic

  • Earlybird - 109 lei - sold out
  • Presale 1 - 129 lei - sold out
  • Presale 2 - 139 lei
  • La intrare - 150 de lei

*La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

Kovacs este o artistă din Țările de Jos, cunoscută nu doar pentru talentul ei muzical, ci și pentru înclinațiile sale din domeniul artelor și a modei. Kovacs a atras atenția încă de la lansarea primului său EP, "My Love", iar albumul ei de debut din 2015, "Shades of Black", a ajuns în topurile din peste 35 de țări. Zecile de milioane de vizualizări pe YouTube i-au adus prezențe la festivaluri importante, precum și deschiderea unor concerte pentru artiști de top ca Robbie Williams.

În muzica sa regăsim influențe de la Amy Winehouse până la Beth Gibbons, de la Portishead, iar poveștile transpuse în compozițiile sale pendulează între întuneric și lumină, între extremități complementare.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 martie 2022. Ref #143718

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.